top of page

Een bijzonder en uniek portret van/met jouw hond

Het verhaal van jou en je hond, weerspiegeld in de lens van de camera. Op een door jou/samen gekozen locatie in de prachtige natuur – leg ik het karakter van je hond vast op beeld. Speels, geconcentreerd, of knuffelig, maar altijd puur, zoals hij/zij is. Door de lieve en warme momenten tussen jou en je hond te vangen, wordt de unieke band tussen jullie nog beter zichtbaar. Tijdens een honden fotoshoot maken we samen herinneringen voor het leven.

Renate Vos Fotografie_886A7813(2).jpg
free-check-mark-icon-3279-thumb.png
free-check-mark-icon-3279-thumb.png
free-check-mark-icon-3279-thumb.png

Een fotoshoot op een prachtige locatie in de buitenlucht waar je hond volledig zichzelf kan zijn. Gefotografeerd tijdens zonsopkomst of zonsondergang.

Jaren aan ervaring in de omgang met honden. Hierdoor ben ik in staat hun echte karakter vast te leggen en te zorgen voor een ontspannen fotoshoot.

Professionele apparatuur van de hoogste kwaliteit in combinatie met mijn kennis en ervaring als fotograaf, zorgt voor exclusieve resultaten in de hoogste kwaliteit. 

Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk

01   Vooraf aan de fotoshoot

Heb je interesse in een fotoshoot van en/of met jouw hond? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in en dan kijken we samen welke datum en tijd het beste uitkomt. Ook overleggen we goed over het verloop van de shoot en de kleding die je aan wilt. Bedenk hierbij wat voor stijl en kleuren je mooi vindt. Let erop dat het passend is bij de setting van de shoot, maar onthoud dat jij je er vooral goed in moet voelen. 

 

We bespreken jouw wensen en wat er nodig is om de shoot tot een succes te maken. Denk aan de juiste locatie, gaat je hond goed met anderen of moeten we juist naar een rustig gebied. Kan hij los? Zo niet neem dan een dunne lijn en halsband mee en niet alleen een tuigje mocht je daar gebruik van maken. Zelf heb ik ook altijd een lijntje bij voor de hond maar het is altijd fijn extra voorbereid te zijn. Neem ook altijd genoeg water en koekjes mee voor de hond. En misschien wel een speeltje waar hij dol op is zodat hij hiernaar kan kijken tijdens de fotoshoot. Ook een doek kan fijn zijn voor de kwijlmondjes. 

Renate Vos Fotografie_886A9804(2).jpg
Renate Vos Fotografie_886A4410(2).jpg

02   Tijdens de fotoshoot

De dag zelf is vaak een spannende dag voor zowel jou als je hond. We beginnen dan ook heel rustig. Bij een shoot op een locatie in de natuur, zullen we vaak een stukje moeten lopen. Dit is altijd een fijne start voor je hond, omdat hij/zij zo al even aan de omgeving kan wennen. Ook kun je zo al aanvoelen in welke energie je hond zit en kun je hierop anticiperen.

Voorafgaand aan de shoot bespreken we wat je kunt verwachten. Het fotograferen van honden vraagt om geduld en observeren. Ik heb dan ook altijd oog en oor voor de hond die voor me staat. Kijk en luister naar wat hij op dat moment doet, voelt en ‘zegt’. Tijdens het fotograferen ben ik continu bij je en begeleid ik jou en je hond, zodat jullie je allebei op jullie gemak voelen voor de lens. Alleen zo krijgen we de meest ontspannen en intieme momenten op beeld.

03   Na de fotoshoot

Na de fotoreportage van/met je hond ga ik aan de slag met het uitzoeken en bewerken van de foto’s. Selectief en zorgvuldig, want alleen het beste is goed genoeg. Je ontvangt van mij een persoonlijke pagina met een selectie van de mooiste foto’s – onbewerkt –, zodat je op je gemak een keuze kunt maken. 

 

Alle gekozen foto’s ontvang je digitaal in hoge resolutie. Wil je meer foto’s? Bijbestellen is geen probleem. Ook het laten afdrukken van foto’s of vergrotingen kan via mij. Met mijn kennis en ervaring als paardenfotografe weet ik precies wat de juiste materialen zijn voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Uiteraard wordt jouw bestelling als een mooi pakketje bij je thuisbezorgd.

Renate Vos Fotografie_886A9576.jpg
886A3973(4).jpg

''Een herinnering voor altijd.

Bevries de tijd, koester het moment''

Tarieven

€299,-

PAKKET ZILVER

Na het boeken van dit pakket gaat we op zoek naar een locatie en datum. De fotoshoot zelf is al een herinnering om nooit te vergeten. We nemen de tijd en zorgen voor een ontspannen situatie voor je hond. Na het nemen van de foto's ga ik thuis verder voor je aan de slag. Ik ga een selectie maken van de beste foto's. Deze ontvang je via een persoonlijke pagina. Vanuit daar kunnen we samen, of jij zelf de 5 beste foto's uitkiezen. Deze ga ik dan zorgvuldig voor je bewerken zodat je deze foto's in de beste kwaliteit ontvangt.

 

Deze 5 foto's krijg je van digitaal op hoge resolutie. Mocht je meer mooie foto's in de selectie hebben gezien en wil je deze ook nog graag bewerkt hebben? Dan heb je altijd de mogelijkheid om foto's bij te bestellen. Ook kun je bij mij extra vergrotingen of afdrukken bestellen die je op hoge kwaliteit materiaal ontvangt. 

De fotoshoot is gebaseerd op 1 hond.

Per hond extra meerprijs van €35,-. Het aantal geleverde foto's blijft hierbij hetzelfde.

€399,-

PAKKET GOUD

Na het boeken van dit pakket gaat we op zoek naar een locatie en datum. De fotoshoot zelf is al een herinnering om nooit te vergeten. We nemen de tijd en zorgen voor een ontspannen situatie voor je hond. Na het nemen van de foto's ga ik thuis verder voor je aan de slag. Ik ga een selectie maken van de beste foto's. Deze ontvang je via een persoonlijke pagina. Vanuit daar kunnen we samen, of jij zelf de 8 beste foto's uitkiezen. Deze ga ik dan zorgvuldig voor je bewerken zodat je deze foto's in de beste kwaliteit ontvangt.

 

Deze 8 foto's krijg je van digitaal op hoge resolutie maar ook als afdruk. 3 foto's afgedrukt op 20cm x 30cm en 5 foto's afgedrukt op 13cm x 18cm. Mocht je meer mooie foto's in de selectie hebben gezien en wil je deze ook nog graag bewerkt hebben? Dan heb je altijd de mogelijkheid om foto's bij te bestellen. Ook kun je bij mij extra vergrotingen of afdrukken bestellen die je op hoge kwaliteit materiaal ontvangt. 

De fotoshoot is gebaseerd op 1 hond.

Per hond extra meerprijs van €35,-. Het aantal geleverde foto's blijft hierbij hetzelfde.

Tarieven zijn inclusief btw en exclusief reiskosten. Reiskosten bedragen 0,35 cent per gereden kilometer plus €25 per gereden uur.

Op afspraken in het weekend geldt € 75,- weekendtoeslag. Het bijbestellen van een foto kost €39,-

Boek nu jouw fotoshoot met je hond

Wat leuk dat je interesse hebt in een fotoshoot van jouw hond!

Vul het onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

Selecteer een optie

Bedankt voor je boeking!

Renate Vos Fotografie_886A46702(2).jpg
 • Wat voor tuig kan ik het beste gebruiken?
  Je mag zelf kiezen. Wil je je paard ingevlochten met een hoofdstel of wil je juist puur natuur? Ik heb sowieso altijd een fotohalster bij. Dit is een extra dun (maar stevig) halster dat achteraf weg te werken is in Photoshop. Deze kan zowel voor stilstaande als actiefoto's worden gebruikt. Zo kan je je paard tijdens de fotoshoot wel vasthouden, maar lijkt het op de uiteindelijke foto alsof hij los bij je stond.
 • Mijn paard kan niet op de trailer kan ik dan wel foto’s laten maken?
  Jazeker, je kunt ook foto’s laten maken van je paard bij jou in de buurt, zodat we hier lopend naartoe kunnen. We overleggen dan even de mogelijkheden van de locatie. Een filmpje of foto’s sturen is ook altijd erg fijn.
 • Mijn paard kan niet van het erf af, is dit een probleem?
  Zeker niet, we kunnen ook gewoon foto’s maken op het erf. We overleggen dan even de mogelijkheden van de locatie. Een filmpje of foto’s sturen is ook altijd erg fijn.
 • Naast stal is een natuurgebiedje, is dit geschikt voor de fotoshoot?
  Dit kunnen we in overleg samen bepalen. Het is altijd een mogelijkheid, ik bespreek dan de voor- en nadelen van de locatie met je.
 • Mijn paard staat nooit stil, is dit een probleem?
  Nee, dit is geen probleem. Weinig paarden kunnen goed stilstaan. Gelukkig heb ik een snelle camera en heb ik telkens maar een kort moment nodig. Verder kan hij rondjes om je heen blijven lopen en kunnen we hem iedere keer even tussendoor stilzetten.
 • Wat voor kleding moet ik aan?
  Doe vooral aan waar jij je goed in voelt. Wel vind ik de kleur erg belangrijk. Dit is afhankelijk van de locatie en setting, dus we overleggen vooraf even of wat goed past en wat niet.
 • Mag ik iemand meenemen tijdens de shoot?
  Graag, extra handen zijn altijd welkom, zolang het maar niet te druk wordt voor jezelf en het paard.
 • Moet ik vliegenspray meenemen tijdens de shoot?
  In de zomer is het wel aan te raden. Let er wel op dat het een spray is die geen vlekken geeft.
 • Mijn paard kan niet los, kan ik dan wel foto’s maken zonder tuig?
  Geen probleem, ik heb altijd een fotohalster bij. Deze werk ik naderhand weg zodat je paard volledig vrij lijkt te staan.
 • Kan ik ook actiefoto’s van mijn paard laten maken?
  Jazeker, we kunnen aan de longeerlijn of onder het zadel ook actiefoto’s maken
 • Ik wil een shoot cadeau geven, heb je ook cadeaubonnen?
  Jazeker, dit kun je bij de boeking aangeven in het opmerkingen formulier. Dan bespreken we samen de mogelijkheden en stuur ik een cadeaubon digitaal of per post naar je toe.
 • Hoe ver van tevoren kan ik het beste boeken?
  Dit is ieder seizoen een beetje verschillend. Je kunt me het beste even een berichtje sturen met jouw wens, dan kijk ik wanneer dit mogelijk is. De richtlijn voor de winter is ong. 2 a 3 weken. In de zomer is dit tussen de 3 en 8 weken.
 • Mijn paard zit nog in zijn wintervacht, maakt dit uit?
  Nee hoor, dit is geen probleem. Wel geeft het een ander eindresultaat dan de zomervacht, houd daar dus rekening mee. Je kunt kiezen voor een zomervacht, wintervacht of geschoren vacht.
 • Ik heb meerdere paarden, kunnen deze zowel apart als samen op de foto?
  Jazeker. Er kunnen meerdere paarden mee naar de shoot. Deze kunnen dan zowel samen als ieder apart op de foto. Let op: er geldt wel een meerprijs per extra paard.
 • Hoe lang duurt de fotoreportage?
  Dit verschilt. De shoot zelf duurt vaak zo’n 1,5 uur. Dit is echter een indicatie en kan per paard verschillen. Sommige paarden hebben langer nodig om erin te komen en andere zijn er juist heel snel klaar mee. Ik pas me aan aan het paard en ga niet langer door dan nodig en/of mogelijk is.
 • Op welke locatie is de fotoshoot
  Dit is in overleg. Ik ken in de omgeving Tilburg, Loon op zand veel mooie plekjes. Maar heb je liever dat ik jouw kant op kom is dat geen probleem. Let hierbij wel op dat er reiskosten bijkomen.
 • Gaat de fotoshoot door bij slecht weer?
  Wanneer het echt slecht weer is, verzetten we de shoot in overleg naar een andere dag.
 • Gelden er auteursrechten op de foto’s?
  De foto's die worden gemaakt zijn verbonden aan auteursrechten. Je krijgt de foto's aangeleverd met of zonder logo (afhankelijk van het pakket). De foto's mogen alleen openbaar (op internet) getoond worden met het zichtbare logo en naamsvermelding. Verder mogen de foto's niet door eigen hand bewerkt of bijgesneden worden. Mocht je iets graag veranderd zien, zet deze vraag dan even via mail. Meer informatie over de rechten van de door mij gemaakte foto’s vind je in de algemene voorwaarden.
Een andere vraag? Stel hem hier:

Bedankt voor de inzending!

bottom of page