top of page

Ik leg echt het karakter van het paard vast. Dat maakt het zo bijzonder en uniek.

Geduld is een schone zaak en dat geldt ook voor de equine fine art studioreportage. Jouw paard staat te allen tijde voorop, zijn/haar gemoedsrust bepaalt hoe ver we kunnen gaan. Ik neem dan ook uitgebreid de tijd om het paard op zijn/haar gemak te stellen en ervoor te zorgen dat het zich kan ontspannen in de studio. Juist dat is wat mijn werk zo bijzonder maakt: een paard te zien groeien van gespannen naar ontspannen en zelfs trots. En precies die trotse en ontspannen staat van zijn, maakt van een portret een kunstwerk. 

Renate Vos Fotografie_886A9769(2).jpg
Renate Vos Fotografie_886A9572(2).jpg

Een kunstwerk van je eigen paard

Renate Vos Fotografie_886A9588_edited.jpg

Een bijzonder en uniek portret van jouw paard

Puur, verfijnd, artistiek. Equine fine art is een specifieke vorm van paardenfotografie, uitgevoerd bij jouw paard op stal. Met mijn mobiele studio ben ik in staat paarden te fotograferen in hun eigen vertrouwde omgeving. Het resultaat: een bijzonder en uniek portret dat jouw paard in al zijn unieke facetten toont.  

free-check-mark-icon-3279-thumb.png
free-check-mark-icon-3279-thumb.png
free-check-mark-icon-3279-thumb.png

Een fotoshoot in een mobiele fotostudio. Deze bouw ik op bij jou op stal. Zo is het paard in zijn eigen vertrouwde omgeving.

Jaren aan ervaring in de omgang met paarden. Hierdoor ben ik in staat ze gerust te stellen en op een veilige manier te laten wennen aan de fotostudio

Professionele apparatuur van de hoogste kwaliteit in combinatie met mijn kennis en ervaring als fotograaf, zorgt voor exclusieve resultaten in de hoogste kwaliteit. 

Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk

01   Vooraf aan de fotoshoot

Heb je interesse in een Equine Fine Art fotoshoot? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in en dan kijken we samen welke datum en tijd het beste uitkomt. Ook overleggen we goed over de locatie en het verloop van de shoot. Om de perfecte foto’s in de (mobiele) studio te kunnen maken, zijn er een aantal vereisten:

- De shoot vindt op een binnenlocatie plaats, zoals

  een binnenbak, schuur of stalgang;

- De ruime moet minimaal 3 x 7m zijn;

- Er is minimaal één stroompunt aanwezig;

- Regel een helpende hand voor tijdens de shoot.

(Mochten deze punten niet mogelijk zijn kan het waarschijnlijk nog steeds. Stuur me dan even een mailtje met welke opties je wel hebt, dan denk ik met je mee). 

 

We bespreken jouw wensen en wat er nodig is om de shoot tot een succes te maken. Denk aan tuigkeuze (met of zonder hoofdstel, ingevlochten of natuurlijk), poetsen, externe hulp voor tijdens de shoot etc. Met uiteraard altijd oog en oor voor het paard.

Renate Vos Fotografie_886A4917.jpg
Renate Vos Fotografie_886A2870.jpg

02   Tijdens de fotoshoot

De dag zelf is vaak een spannende dag voor zowel jou als je paard. We beginnen dan ook heel rustig. Nadat ik mijn studio heb opgebouwd, neem ik het paard van je over en laat ik hem langzaamaan wennen. Aan de studio, maar ook aan mij. Want ook dat vertrouwen moet groeien. Met veel geduld, beloningen en duidelijkheid naar het paard, creëren we een fijne en vooral veilige omgeving, waarin jouw paard zich volledig op zijn gemak voelt.

 

We beginnen met het maken van een aantal simpele foto’s om je paard vertrouwd te laten raken met de studio en het geflits. Vanuit daar gaan we verder. Terwijl ik speel met natuurlijk en kunstmatig licht laten we je paard in de gewenste poses bewegen. Zo ontstaat er een uniek contrast tussen vormen en lichtinval, met jouw paard als stralend middelpunt.

03   Na de fotoshoot

Na de equine fine art fotoreportage ga ik aan de slag met het uitzoeken en bewerken van de foto’s. Selectief en zorgvuldig, want alleen het beste is goed genoeg. Je ontvangt van mij een persoonlijke pagina met een selectie van de mooiste foto’s – onbewerkt -, zodat je op je gemak een keuze kunt maken. Daarnaast krijg je twee door mij uitgekozen bewerkte foto’s. De rest van de foto’s binnen het pakket kies je zelf.

 

Alle gekozen foto’s ontvang je digitaal in hoge resolutie met en zonder klein logo. Wil je meer foto’s? Bijbestellen is geen probleem. Ook het laten afdrukken van foto’s kan via mij. Met mijn kennis en ervaring weet ik precies wat de juiste materialen zijn voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Uiteraard wordt jouw bestelling als een mooi pakketje bij je thuisbezorgd.

Renate Vos Fotografie_886A4223(2).png
shutterstock_763284973.jpg

Tarieven

€499,-

PRIVÉ SHOOT

Bij de prive shoot draait het volledig om de aandacht voor jouw paard. We nemen de tijd om hem/haar aan de studio te laten wennen voordat we aan de slag gaan. We maken de studio een zo leuk mogelijke plek waar je paard kan ontspannen.

Na het nemen van de foto's ga ik voor je aan de slag. Ik ga een selectie maken van de beste foto's. Deze ontvang je via een persoonlijke pagina. Vanuit daar kunnen we samen, of jij zelf de 7 beste foto's uitkiezen. Deze ga ik dan zorgvuldig voor je bewerken zodat je deze foto's in de beste kwaliteit ontvangt.

 

Deze 7 foto's krijg je van mij ook als afdruk. 3 foto's afgedrukt op 20cm x 30cm en 4 foto's afgedrukt op 13cm x 18cm. Mocht je meer mooie foto's in de selectie hebben gezien en wil je deze ook nog graag bewerkt hebben? Dan heb je altijd de mogelijkheid om foto's bij te bestellen. Ook kun je bij mij extra vergrotingen of afdrukken bestellen die je op hoge kwaliteit materiaal ontvangt. 

De fotoshoot is gebaseerd op 1 paard.

Per paard extra is er een meerprijs van €45,-.

Het aantal geleverde foto's blijft hierbij hetzelfde.

€199,-

GROEPSSHOOT

Tijdens een stalshoot kun je samen met stalgenoten een Fine Art Shoot combineren! Als je met minimaal 4 deelnemers meedoet heb je een gereduceerde prijs en aantal foto's. Zo is het laagdrempeliger om een shoot te plannen en is het nog eens een super gezellige dag met je stalgenoten! 

Na het nemen van de foto's ga ik voor jullie aan de slag. Ik ga een selectie maken van de beste foto's. Deze ontvang je via een persoonlijke pagina. Vanuit daar kunnen we samen, of jij zelf de 3 beste foto's uitkiezen. Deze ga ik dan zorgvuldig voor je bewerken zodat je deze foto's in de beste kwaliteit ontvangt.

 

Mocht je meer mooie foto's in de selectie hebben gezien en wil je deze ook nog graag bewerkt hebben? Dan heb je altijd de mogelijkheid om foto's bij te bestellen. Ook kun je bij mij extra vergrotingen of afdrukken bestellen die je op hoge kwaliteit materiaal ontvangt. 

De stalshoot is gebaseerd op 1 paard per deelnemer.

Per paard extra van dezelfde eigenaar is er een meerprijs van €45,-. Het aantal geleverde foto's blijft hierbij hetzelfde.

Tarieven zijn inclusief btw en exclusief reiskosten. Reiskosten bedragen 0,35 cent per gereden kilometer plus €25 per gereden uur.

Op afspraken in het weekend geldt € 75,- weekendtoeslag. Het bijbestellen van een foto kost €39,-

Boek nu jouw Equine Fine Art Fotoshoot

Wat leuk dat je interesse hebt in een fine art fotoshoot van jouw paard!

Vul het onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

Pakketkeuze

Bedankt voor je boeking!