top of page
3E5A8395.jpg

Galerij paarden in de studio
Equine fine art

Je eigen paard als kunstwerk aan de muur

Puur, verfijnd, artistiek. Equine fine art is een specifieke vorm van paardenfotografie, uitgevoerd bij jouw paard op stal. Met mijn mobiele studio ben ik in staat paarden te fotograferen in hun eigen vertrouwde omgeving. Het resultaat: een bijzonder en uniek portret dat jouw paard in al zijn unieke facetten toont. 

Renate Vos Renate_886A9124(2).jpg

Galerij paarden outdoor

Het verhaal van jou en je paard, weerspiegeld in de lens van de camera. Op een door jou gekozen locatie – op/rondom stal of in de prachtige natuur – leg ik het karakter van je paard vast op beeld. Krachtig en trots of ingetogen en beheerst, maar altijd puur, zoals hij is. Door de lieve en warme momenten tussen jou en je paard te vangen, wordt de unieke band tussen jullie nog beter zichtbaar. Tijdens een paarden fotoshoot maken we samen herinneringen voor het leven.

Galerij hond outdoor

De band tussen een hond en zijn eigenaar is vaak uniek. Puur en hecht, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect. Tijdens een fotoreportage van en/of met je hond leg ik deze bijzondere relatie vast op beeld. Een ervaring om nooit te vergeten, weergegeven in een prachtig portret.  

Renate Vos Fotografie_886A9324-klein.jpg
bottom of page